Termékajánló
Termék részletek


Intelligens plazmagömbök

Intelligens plazmagömbök

Fő kategória >EZOTERIKA >Ezoterika
Termék ára
900 Ft900
Cikkszám
man556164
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Verőczei Ernő
Intelligens plazmagömbök
Ufómozgások az antigravitációs térben
Kiadó: Kornétás Kiadó
A kiadás helye: Budapest
A kiadás éve: 1994
ISBN-szám: 963-7843-25-6
Kötést: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 108
Méret: 14 x 21 cm.
Súly: 0.15 kg.
Minőség: ***** KIFOGÁSTALAN
Ár: 1000.- Ft.
A termék tulajdonságai
Intelligens plazmagömbök
Egy rejtőzködve köztünk élő idegen civilizáció nyomaira bukkant és rögzített videóra napi rendszerességgel a kutatómérnök-szerző Magyarország területén. A felfedező úgy gondolja, hogy a plazmagömbök valamilyen értelemmel bírnak, és ha a felfedezéssel foglalkozó tudósbizottság is ezt állapítja meg, akkor ez világraszóló szenzáció lesz, amelynek jelentősége még Amerika felfedezésén is túltesz. Az emberiség most szembesül először azzal a ténnyel, hogy nincs egyedül a világegyetemben, és ennek óriási és kiszámíthatatlan következményei lehetnek.
A szerző két éve kutatja szívós kitartással ezeket a mindennapi ember elől jól rejtőzködő lényeket, és ma már videofelvételek tucatjával rendelkezik róluk. A tudománynak is csak most először nyílik alkalma közvetlenül megfigyelni és megvizsgálni az ufójelenséget, és ez áttörést jelenthet az ufókutatásban.
Verőczei Ernő nemcsak kutatásait és felvételeit ismerteti, hanem szatirikus kritikával illeti a kutatókkal szembeni bizalmatlanságot. A szerző ugyanakkor olyan személyes vonatkozású részleteket is leír az életéből, amelyekről feltételezi, hogy közük van a vele megtörtént csodálatos eseményekhez.
Lények e a plazmagömbök, vagy intelligens eszközei egy nálunk fejlettebb civilizációnak? Ennek problematikáját vizsgálja meghökkentően újszerű módon a szerző. Nem vitás, a NEW AGE korszak igazi kezdetét jelenti ez a könyv.
Hasonló termékek

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés