Termékajánló
Termék részletek


TEXAS HOLD´EM PÓKER / TOURNAMENT PÓKER STRATÉGIA

TEXAS HOLD'EM PÓKER / TOURNAMENT PÓKER STRATÉGIA

Fő kategória >KÁRTYA-SZERENCSEJÁTÉK
Termék ára
800 Ft800
Cikkszám
AD835951
Megosztom
Funkciók
Tömeg
200 g/db
Rövid leírás a termékről
Vágó Csaba
TEXAS HOLD'EM PÓKER / TOURNAMENT PÓKER STRATÉGIA
Kiadó: Vagabund kiadó
Elérhetőség: 2 munkanap
Oldalszám: 208
Kötés: Puhatábla
Méret: 130x195 mm
Súly:0.20 kg.
Kiadás éve: 2008
ISBN 9789639685604
Állapot:*****KIFOGÁSTALAN-ÚJ
Ár: 800.- Ft

A termék tulajdonságai
Sokan úgy tartják, hogy a Texas Hold'em a póker Cadillacje. Ha ez igaz, akkor a tournament freezout a Texas Hold'em királynője. Egyetlen más játéktípus sem igényel ennyi koncentrációt, összeszedettséget és figyelmet, ugyanakkor itt számít leginkább a játéktudás, és itt nyeri el jutalmát a befektetett munka - persze csak hosszú távon.
A tournament pókerben az alapjáték mellett már számos új szempontot kell figyelembe vennünk az asztalnál, és egyre gyakrabban találkozunk olyan helyzetekkel, ahol a régóta alkalmazott szabályokat felülírja az időkényszer. Míg a játék elején viszonylag alacsony tétek mellett folyik a küzdelem, addig később ezek egyre nőnek, mind nagyobb nyomást helyezve a játékosokra. A jó játékos azonnal felismeri, hogy ezúttal új körülmények közé csöppent, és változtat a játékstílusán.
Minél kevesebb pénzünk van, bizonyos kombinációk annál értékesebbnek tűnnek a számunkra, és ezzel ellenfeleink is hasonlóan lesznek. Az asztal a növekvő téteknek köszönhetően kezd egy puskaporos hordóvá alakulni, ahol egymást érik az all-in hívások.
A játékosoknak minden tudásukra és szerencséjükre szükségük van, hogy fennmaradhassanak. Az ügyesebbeknek több esélyük van, ám tagadhatatlan, hogy miközben a végső összecsapás közeledik, a szerencse hangsúlyosabbá válik. Ekkor mutatkozik meg igazán, hogy a hosszú, olykor napokig tartó küzdelemben ki nyújtott stabilan jó teljesítményt.
A versenyek során különböző szakaszokkal találkozunk, melyek többé-kevésbé meghatározzák a játékosok stratégiáját, de legalábbis befolyásolják azt. A tournament freezout póker olyan, mint egy versenyfutás, ahol pillanatnyi formánktól függetlenül erőltetnünk kell a játékot.
Kiadó
Vagabund kiadó
Hasonló termékek
ULTIKÓDEX
1 500 Ft
Bridzs
800 Ft

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés