Termékajánló

Információk

 

FIGYELEM!

A BEMUTATÓTEREM RENDEZÉS ALATT VAN!

TÜRELMET KÉREK!

Hívhatja a 30 3563083 telefont!

Küldhet e-mail: mplkonyv@macskasykonyv.hu 


Tisztelt látogatók! Könyvbarátok!

"Az Én könyvtáram a Te könyvtárad"

A Macskásy Könyv Bemutató terem a saját tulajdonú könyveimet, több mint 60 év gyűjteményét jeleníti: bemutatás - ismertetés - eladási szándékkal.

Könyvet NEM vásárolok.

 


Cégnév / Név: Macskásy Pál László
Cím: 3200 Gyöngyös, Petőfi u.23.
Telefon: +36303563083
E-mail: manti [kukac] mantikvarium.hu
Weboldal: http://www.mantikvarium.hu
Bemutatóterem neve: Macskásy Könyv - Bemutatóterem
Kapcsolattartó neve: Macskásy Pál László
Kapcsolattartó telefonszáma: +36-30/3563083
Kapcsolattartó e-mail címe: mplkonyv [kukac] macskasykonyv.hu
Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu

 

A KÖNYVEK ÁLLAPOTÁNAK,

MINŐSÉGÉNEK JELÖLÉSE:

 

Kizárólag jó minőségű antikvár illetve használt állapotát az alábbiak szerint jelöljük:

 

 

*****  KIFOGÁSTALAN

 

*****  „ÚJ” KÖNYV

 

****    „JÓ” ANTIKVÁR KÖNYV

 

****    „JÓ” HASZNÁLT KÖNYV

 

Amennyiben indokolt és illetve szükséges a jelöléseket kiegészítjük a könyv állapotára való bejegyzéssel illetve utalással. Esetenként külön is jelöljük a könyv állapotának képen vagy képeken való megjelenését. Kérésre külön is küldünk képeket részletes leírást.

Vita esetén nálunk mindig a vevőnek a könyvbarátnak van igaza.

 


 

 A TÁVOLLEVŐK KÖZÖTT KÖTÖTT SZERZŐDÉSEKRŐL  AZ ELÁLLÁS JOGA 

AZ ELÁLLÁS JOGA: Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben - A TÁVOLLEVŐK KÖZÖTT KÖTÖTT SZERZŐDÉSEKRŐL - részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 8 (nyolc) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett termék összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. Ezúton felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor forduljon hozzánk minőségi kifogásukkal

 SZAVATOSSÁG

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók.
Jótállás csak tartós használati cikkekre, például mosógépre, számítógépre, tévére vonatkozik. A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás a termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze kifogását WebShopunk felé. Szavatosság időtartama 6 (hat) hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére. Szavatossági igény estén a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát


Szállítási módok

Fizetési módok
» ÁTUTALÁSSAL bankszámlára
A visszaigazolásban megadjuk a bankszámla számot és a pontos szállítási költséget. Átutalásnál kérjük a megjegyzés rovatban feltüntetni a megrendelés számát vagy a könyv címét.
Kérjük az átutalást a szállítási költség ismeretében indítsa!
» PIROS POSTAI PÉNZESUTALVÁNYON TÖRTÉNŐ FIZETÉSSEL
Piros postai pénzesutalványt a POSTÁN díjmentesen lehet kapni.
A megrendelt könyv árát és a szállítási költséget a pénzesutalványon az ADATINFORMÁCIÓ Bt. 3200 Gyöngyös, Petőfi u.23 címre kell küldeni.
A pénzes utalványon a megrendelés számát vagy a könyv címét kérjük feltüntetni.
Kérjük a postai utalványt a szállítási költség ismeretében indítsa!
» KÉSZPÉNZZEL
Személye átvételkor: 3200 Gyöngyös, Petőfi u.23. alatt. Az átvétel illetve a fizetés időpontját kérjük egyeztetni telefonon vagy e-mailen.

E-mail küldése a kapcsolattartónak
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet

 

 

Webáruház készítés